Reviews

Senioren | Verhuiscoach | Harderwijk

Diep onder de indruk

"We zijn diep onder de indruk over de fantastische wijze waarop u de verhuizing van onze moeder naar het verzorgingshuis hebt geregeld. Het heeft ons heel veel werk en zorgen uit handen genomen. Het trof ons dat toen er geen schoonmaker kwam voor het lege huis u dat zelf nog ter hand hebt genomen. Hartelijk dank voor alles!"


A.R. Saak


"Ik heb totaal geen zorgen gehad"

Ik wist altijd wel dat mijn dochter goed was in plannen en organiseren, maar met mijn verhuizing in 2019 van Nieuw-Vennep naar Harderwijk heb ik het van heel dichtbij meegemaakt.

 

Ik woonde heerlijk in een groot vier-kamer appartement met garage. Het lopen ging alleen bij mij steeds moeilijker. Dan wordt zo'n lange gang in huis opeens een belemmering in plaats van een luxe. Toen er een kleine seniorenwoning in Harderwijk vrij kwam, heb ik besloten te stap te wagen en te verhuizen.

 

Helaas bleek wel dat er heel veel spullen niet mee konden. Want de nieuwe woning had maar een kleine kamer met slaapgedeelte, een mini-keukentje en een badkamer. Gelukkig heeft Rhodé alles perfect geregeld; dagen gepland om spullen uit te zoeken wat mee moest, of verdeeld over de kinderen en wat overbleef naar kennissen of kringloop. Met heel veel zorg en liefde is alles gesorteerd en heeft een nieuw plekje gekregen. Er is eigenlijk maar heel weinig weggegooid. Ook het uitzoeken van de beste verhuizer, nieuwe stoffering van de woning en alles rond de administratie verliep vlekkeloos! Ik had echt niet geweten hoe ik dit zonder haar hulp had moeten doen! 

Ik wens iedereen zo'n goede verhuiscoach toe!

Mies Schalk, 83 jaar