Planning | administratie | Verhuiscoach | Harderwijk | verhuizen

Over mij

Ik ben Rhodé van der Velden-Schalk, gelukkig getrouwd met Marnix. Samen hebben we drie dochters. Ik vind, in tegenstelling tot veel Nederlanders, verhuizen en alles regelen voor een goede verhuizing echt leuk!

 

Organiseren zit in mijn bloed

Het geeft me energie om met alle betrokkenen te overleggen en te zien dat alles op rolletjes loopt. Ik vind het heerlijk om met checklists en planningen alles op elkaar af te stemmen. Als oud-directie secretaresse zit regelen en organiseren nog steeds in mijn bloed. Zelf heb ik drie verhuizingen van ons eigen gezin gedaan en ik heb mijn moeder helpen verhuizen van een groot appartement naar een kleinschalige woonvorm in Harderwijk.

 

Met aandacht en liefde voor u en uw dierbare spullen

Als verhuiscoach help ik graag senioren die naar een andere woning verhuizen, maar niet alles meer zelf willen of kunnen regelen. Ik begrijp dat verhuizen op latere leeftijd ingrijpend kan zijn. Daarom vind ik het mooi om juist ouderen te helpen. Met zorg, liefde en aandacht alle spulletjes, waar u ook een emotionele band mee heeft, sorteren en een goede, nieuwe bestemming geven. In het nieuwe huis of ergens anders. 

 

Met WelThuis, verhuiscoach voor senioren, kunt u met een gerust hart verhuizen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of alles wel geregeld is.

 

Rhodé van der Velden-Schalk

Verhuiscoach Harderwijk senioren